Čista namera

VIZIJE št. 16

4. december 2021

Kolo vsakoletnega prazničnega dogajanja se je z bliskovito hitrostjo pričelo vrteti.

Kolo je krog in adventni venček prav tako. (Če te zanima, kako lepega in veličastnega imamo v Slovenj Gradcu, poglej semkaj.) Štiri točke ima, ki ponazarjajo štiri tedne čakanja do svetle noči božiča. Prvi je za nami, drugi pred nami. To je čas priprave, priprava pa gre z roko v roki skupaj z namero. 

Kaj je namera, čista namera?

Fino se mi zdi, ker se rima na vera, saj menim, da ima veliko opravit z njo. Pa ne s tisto vero, na katero najprej pomislimo; tukaj gre za neomajno vero v cilj, ki si ga zadamo, oz. bolje rečeno, ki ga začutimo z vsem svojim bitjem, pa tudi vero vase, v svoje želje in v svoje moči, da si jih zmoremo uresničiti. Gre tudi za močno osebno energijo, usmerjeno v nek cilj. Lahko gre za namero, da nekaj ustvariš, ali da kaj spremeniš. Pa naj bo ravno ta čas, ki je v naravi čas hibernacije, napolnjen z energijo, ki se bo sprožila ob pravem času.

Tudi sama sem v tem prazničnem času nadvsem aktivna. Z velikim veseljem sem skozi novo spletno stran dala prostor še enemu svojemu poslanstvu: pomagati peljati v dobre odločitve, in sicer predvsem ženske. Na odlocena.si sem podelila predavanje z naslovom Arhetipska življenjska pot ženske (še je na voljo za ogled), v kateri nisem mogla mimo moje profesije in sem vanj vpletla (kaj drugega kot) barve! Kaj imajo barve z življenjsko potjo, se morda sprašuješ? Simbolno podobnost vibracije in sopovezane z našimi čakrami, energetskimi in čustvenimi centri v telesu in življenju.

Če te take teme zanimajo, naj ti povem, da se v kratkem obetata še dve brezplačni predavanji:

  • prvo bo na vrsti v četrtek, 9. decembra 2021 ob 19. uri, govora pa bo o Vlogi ženske v napornem svetu,
  • drugo pa ob zaključku leta in. zanove začetke, v četrtek, 30. decembra 2021 ob 19. uri, popeljala pa te bom skozi tvoje poslanstvo.

Na oba dogodka se lahko prijaviš tukaj.

Takole bo izgledal koledar za leto 2022. Zasnovala sem ga, da bo poseben in lep. V spodnjem delu je odrezan polkrožno – zato da te ta okroglina spominja na krog življenja, na krog minevanja, na krog recikliranja. Da je mehak in prijeten na pogled. Na vrhu bo samo ena luknjica, saj je le ena potrebna, da ga lahko elegantno obesiš. Vsak mesec krasi minimalistična ilustracija rastline, vsak mesec ima rahlo drugačen barvni podton, da te spominja, da obstajajo med nami subtilne razlike, ki se jih moramo zavedati, če hočemo ohranjati krhko ravnovesje naših medsebojnih odnosov. Opremljen je z luninimi menami, da sproti vidiš, kaj ‘vesoljnega’ se nam dogaja. Pa imena ima, da te spomni na vse, ki jih imaš rad/-a (ali oni tebe). Številke so velike, a nežne, da te vsak dan posebej ne bo preveč obremenil. Prazniki so za to, da se praznujejo, zato so zapisani tisti, ki se nas tičejo. Pa na urne in sončne premike nisem pozabila – zato da ne pozabiš niti ti. Pa še vedno bo dovolj prostora za kakšno fejst pomembno zabeležko.

Vesela novica! Koledar lahko že naročiš.

Redna cena koledarja je 21 €, v prednaročilu pa bo tvoj že za 19 €, pa še poštnino častim.

Odločila sem se, da akcijo podaljšam do 20. decembra! Koledar naročiš preko spodnjega obrazca.

Naroči koledar

9 + 4 =

Do kmalu,