S tabo bom − od začetka do napredka!

Se želiš naučiti programov za grafično oblikovanje v svojem tempu?

Potrebuješ podporo?

Ti je nerodno, ker ne veš kje in kako začeti?

Se bojiš, da se ti bo zataknilo in ne bo šlo naprej?

Nikar se ne boj te poti. Lahko sem s teboj od začetka do tvojega napredka. Moji tečajniki in tečajnice o meni pravijo, da znam precej natančno začutiti, kje jim ne gre (in tudi, kje jim gre dobro). In lahko potrdim, da je ravno to tisto, zaradi česar tako rada poučujem!

Moj glavni cilj in namen je, da te opolnomočim, in ti dvignem samozavest na področju grafičnega oblikovanja:

 • da te opremim z znanjem, kako krmariti po računalniškem zaslonu,
 • pokažem ti vse skrite kotičke programov, bližnjice do ukazov in bližnjice za hitrejše delo,
 • povem ti vse o tem, kako datoteko pripraviti za tisk in kako komunicirati s tiskarno, da te nihče ‘ne prinese naokoli’,
 • sem tukaj zate zato, da lahko pokažeš tudi svojo ranljivost (vem, kako je, ko se znajdeš v slepi ulici in ne znaš naprej, vprašati pa ti je neprijetno ali nerodno).

Katere tečaje poučujem?

Na voljo so tečaji za Adobe InDesign, Photoshop in Illustrator ter za Affinity Designer, Photo in Publisher.

Adobe InDesign

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Affinity Designer

Affinity Photo

Affinity Publisher

Tukaj najdeš vse informacije glede izvedbe individualnega tečaja.

 • Vse šolske ure se posnamejo (v kolikor tehnika ne zataji) in po koncu tečaja prejmeš dostop do posnetkov. Posnetki so avtorsko delo in so v lasti avtorice; posnetkov ni dovoljeno deliti, kopirati ali kako drugače zajemati, snemati ali posredovati tretjim osebam. Spoštujmo avtorsko delo.
 • Za termine se dogovorimo sproti oz. vnaprej, termine je mogoče prestaviti v razumnem roku (do 72 ur pred pričetkom termina). Ob rezervaciji termina prejmeš e-pošto s povezavami, preko katerih lahko urejaš svoje termine.
 • Kupnino za tečaj v višni 35 € za eno šolsko uro je potrebno poravnati 3 delovne dni pred pričetkom tečaja, s čimer potrdiš in rezerviraš dogovorjeni termin. V primeru višje sile se odpovedan termin dogovori na novo. Plačana kupnina za že izvedene ure tečaja ni vračljiva. Vnaprej plačana kupnina prav tako ni vračljiva, je pa prenosljiva na drugo osebo. Vplačano kupnino je potrebno izkoristiti v roku 6 mesecev od nakupa.
 • Višine popustov:
  • 5−9 zakupljenih ur: 5 % popusta,
  • 10−14 zakupljenih: 8 % popusta,
  • nad 15 zakupljenih ur: 12 % popusta.

  Popust se upošteva le ob enkratnem plačilu vseh rezerviranih ur. Tabelo s točnimi cenami za lažji izračun kupnine ur najdeš tukaj.

 • Podatki za plačilo: TRR: DE73 1001 1001 2624 3175 92, BIC koda: NTSBDEB1XXX, banka N26, ki je v Nemčiji, zato je v spletni banki potrebno izvesti plačilo v tujino, referenco lahko pustiš prazno. (V primeru težav s tem načinom plačila, je možno plačilo na račun TRR SI56 1010 0005 8724 862, BIC koda: BAKOSI2X, banka Intesa Sanpaolo.) Namen: Individualni tečaj. Podatki prejemnika: Lepota oblike Lidija Verčkovnik s.p., Glavni trg 12, 2380 Slovenj Gradec.
 • Račun prejmeš po plačilu kupnine. Če potrebuješ račun na podjetje, mi podatke o podjetju sporoči preko e-pošte (lahko kar z odgovorom na e-naslov, s katerega si prejel/a rezervacijo termina.
 • Tečaj se ob dogovorjenem terminu izvaja bodisi na Glavnem trgu 12 v Slovenj Gradcu, bodisi preko spleta. Če tehnologija ne zataji, se tečaj posname in je kasneje na voljo za ogled.

Hvala za tvoje naročilo in vnaprej hvala za plačilo v roku. Z naročilom tečaja se strinjaš s splošnimi pogoji.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.

Še nimaš rezerviranega termina? Rezerviraj zdaj.

Obstoječi tečaji Grafikademije