Izrekam ti dobrodošlico na strani Grafikademije!

Programe, ki jih vsakodnevno skoraj vsi delovni ljudje uporabljamo, premalo poznamo. Delo s programom je kot igranje inštrumenta; bolj ko ga poznamo in več ko vadimo, bolje in predvsem hitreje nam gre, kar povečuje užitek pri delu. Naj ti vsebine koristijo!

Tečaj Affinity Publisher brige za knjige 4/4 ravnokar poteka!

Začeli smo 14. junija, lahko se še prijaviš in izkoristiš kar 25 € nižjo vstopno investicijo!

Tecaj Affinity Publisher brige za knjige

69,00 €  44,00 €

AFFINITY PUBLISHER brige za knjige 4/4

Affinity Publisher je še eden izmed Affinity-jevih programov, ki je zelo dober približek Adobe-ovemu InDesignu, a seveda cenejši.

Nauči se profesionalno oblikovati večstranske publikacije, kot so zgibanke, revije ali knjige.

Prijavi se zdaj

Tečaj poteka v živo in s posnetki po principu 4/4 (štirje tedni, štirje videi na teden plus petkovi webinarji v živo, kjer bom odgovarjala na vprašanja).

 

Začnemo v ponedeljek, 14. junija 2021.

  • Ponedeljki, torki in srede: spoznavanje programa in učenje novega.
  • Četrtki: domača naloga oz. praktični projekt.
  • Petki: odgovori na vprašanja.

BREZPLAČNO

Adobe InDesign − orodjarna

V štirih poglobljenih videih se nauči vse o orodjih, ki ti jih ponuja InDesign − in to brezplačno! Znaš uporabljati vse? Pa veš, kako zelo si lahko optimiziraš delo, če se poglobiš v detajle? Videi so dolgi približno od 10 do 20 minut in v njih gotovo izveš več, kot misliš. Tudi če InDesign uporabljaš že dolga leta.

BREZPLAČNO

Uvod v Affinity Designer

V petih webinarjih, ki sem jih izvedla v aprilu 2020, izveš vse o instalaciji programa in nekaj osnovnih trikov, da lahko takoj pričneš z delom. Program Affinty Designer podjetje ponuja za 7-dnevno brezplačno uporabo, trenutno pa je zaradi korona krize na voljo kar 90 dni (in za nakup programov ponujajo kar 50 % popust).

69,00 €

AFFINITY PHOTO 
za foto lepoto 4/4 je za nami in voljo za nakup

Affinity Photo je drugi od trojčka Affinity-jevih programov in je zelo dober približek Adobe-ovemu Photoshopu, a za precej manjšo ceno!

Nauči se profesionalno obdelovati fotografije, delati izreze, fotomontaže, popravke perspektive, barvne in svetlobne popravke in še in še.

69,00 €

Affinity Designer − od začetka do napredka

Affinity Designer je precej mlad program za oblikovanje. Namenjen je grafičnemu oblikovanju: risanju logotipov, simbolov, ikon, ilustracij; postavljanju besedila in osnovnemu urejanju fotografij. Je vse, kar potrebuješ za to, da svoje manj obsežne publikacije urejaš in oblikuješ samostojno. Je zelo intuitiven in se v marsičem lahko kosa z ‘velikimi’, kot je Adobe-ov Illustrator.

Lahko se prijaviš tudi na INDIVIDUALNI TEČAJ

Vsak od tečajev je na voljo za individualno senaso, v kateri je program izvedbe prilagojen tvojemu ritmu in tvojemu predznanju.

Možnost izvedbe: on-line ali v prostorih Lepote oblike v Slovenj Gradcu.

Tečaj poteka trikrat po tri ure oz. po potrebah in željah.

Tečaji, ki so (in bodo) na voljo v GRAFIKADEMIJI

AFFINITY DESIGNER

Program za grafično oblikovanje in ustvarjanje logotipov, ilutracij, tiskovin ter za osnovno obdelavo fotografij, izrezov in montaž. Primerno za vektorsko in rastrsko grafiko.

AFFINITY PHOTO

Močno orodje za profesionalno obdelavo fotografij; poleg izrezov, fotomontaž in izrezov ponuja svetlostne ter barvne popravke in mnogo vrst manipulacij. V njem imamo opravka s pixli.

AFFINITY PUBLISHER

Program omogoča naprednejše delo z besedili, oblikovanje brošur, knjig in podobnih publikacij. Tudi v njem lahko obdelujemo fotografije, vsi trije programi pa so med sabo odlično povezljivi. 

ADOBE INDESIGN

Vrhunski program je namenjen kompleksnemu delu z besedili, oblikovanju brošur, knjig in podobnih publikacij. Omogoča izdelavo interaktivnih pdf-formatov in še kaj.

ADOBE PHOTOSHOP

Photoshop je ikoničen program, namenjen profesionalni manipulaciji fotografije, z njim lahko med drugim izdelujemo gibljive gif slike in celo  video. 

ADOBE ILLUSTRATOR

Je kompleksen ilustratorski, risarski in oblikovalski program z mnogo naprednimi možnostmi dela tako z vektorsko kot tudi rastrsko grafiko. Vsi trije Adobe-ovi programi so del velike Creative Cloud družine in se med sabo odlično podpirajo in dopolnjujejo.

MICROSOFT WORD

Word je še vedno glavni na trgu med urejevalniki besedil, a pri večini uporbnikov premalo prepoznan in predvsem premalo izkoriščen za napredno delo s publikacijami. Z nekaj triki nam bo močno olajšal delo in pisanje.

MICROSOFT POWERPOINT

Powerpoint večina pozna po kičastih prezentacijah, ki so si večinoma podobne kot jajce jajcu. Pa ste vedeli, da nam Powerpoint ponuja ogromno skritih možnosti, s katerimi lahko izdelujemo zares impresivne prezentacije, animacije in celo videe?

MICROSOFT EXCEL

Osnove Excela bi moral poznati vsak, saj v sebi skriva pravo zakladnico matematike in statistike, ki nam pri delu in v življenju lahko več kot koristi. Včasih je njegova podpora le nekaj klikov stran.

Moja znanja

DELAVNICE GRAFIKADEMIJE