Opis tečaja

Kategorija:

Tecaj poučuje

Lidija iz Grafikademije Lidija iz Grafikademije Author

Sem grafična oblikovalka z več kot desetletjem in pol izkušenj na tem področju. Naj te po korakih naučim trikov in bližnjic, da jih ne bo treba s težkim delom in dolgimi urami pred zaslonom izumljati tebi.

Affinity Designer?

Affinity Designer je odličen, cenovno ugoden in intuitiven program, ki bo zadovoljil tvoje potrebe po oblikovanju lastnih grafik.

Imaš veselje do oblikovanja ali pa morda že oblikuješ in iščeč alternativo dražjemu Adobe-u? Potem so Affinity-jevi programi pravi zate. V petih webinarjih, ki sem jih izvedla v aprilu 2020, izveš vse o instalaciji programa in nekaj osnovnih trikov, da lahko takoj pričneš z delom. Program Affinty Designer podjetje redno ponuja za 7-dnevno brezplačno uporabo, trenutno pa je zaradi korona krize na voljo kar 90 dni do konca marca 2021

Res se ti splača poskusiti.

Videi so relativno dolgi (vsaj daljši kot je danes navadno dolga naša pozornost) − ne zato, ker bi te želela obremeniti, ampak zato, ker ti želim dati res kakovosto vsebino, skoznjo pa se najlepše pride, če si v flow-u oz. toku, ki se dobro začne šele po 20 ali 25 minutah zbranega dela. Vendar pa − kot je bilo že rečeno, delaj v svojem ritmu; tako, da ti bo še udobno. Tečaj je najbolje viden na računalniškem zaslonu ali večji tablici; na telefonu znajo detajli kar izginiti. Zato si vzemi čas in prostor, pripravi si kozarec vode ali druge tebi ljube pijače in predvsem uživaj v naučenem. 

Priporočilo za ogled

Spodaj v desnem kotu je gumbek za povečavo okna za celostranski ogled, na voljo pa je tudi več hitrosti gledanja (oz. vsaj dve − odvisno od brskalnika). Obenem je na voljo tudi možnost kratkega previjanja nazaj in naprej z gumboma levo spodaj (po 10 sekund − za previjanje ponavadi delujeta leva in desna puščica na tipkovnici). Poskusi tudi z bližnjico za Play/Pause; ponavadi za ta namen deluje tipka Space (tista dolga tipka na tipkovnici).


Prvih 5 webinarjev, v katerem se lahko na hitro spoznaš z Affinity Designerjem si lahko ogledaš BREZPLAČNO, in če ti bo program všeč, imam zate na voljo celoten tečaj. Gumb za nakup te popelje na obrazec, kjer se lahko prijaviš za ogled prvih petih videov brez plačila − enostavno se samo prijaviš.

Brezplačno

BREZPLAČNO


Vsebina tečaja

Brezplačno

BREZPLAČNO